duminică, 26 februarie 2012

Rezultate in alegeri ale PNTCD Mizil

In 1992, PNTCD Mizil a participat la alegerile locale pe listele CDR, impreuna cu Partidul National Liberal. CDR a castigat alegerile locale, atat pentru comsiliul local (7 consilieri: 4 de la PNL, 3 de la PNTCD), cat si pentru primarie (candidatul CDR, membru PNL la acea vreme, l-a devansat in turul 2 pe candidatul FSN).

In 1996, PNTCD Mizil a candidat tot pe listele CDR. CDR a obtinut 3 mandate de consilier (2 de la PNTCD, 1 de la PNL-CD). Candidatul CDR (membru PNTCD) a intrat in turul 2 al alegerilor pentru primarie, dar a pierdut alegerile.

In 2000, PNTCD Mizil a candidat sub sigla CDR (in fapt, toata lista era formata din membri ai PNTCD), obtinand 3 mandate de consilier.

In 2004, PNTCD Mizil a candidat pe liste proprii, nereusind intrarea in consiliul local.

In 2008, PNTCD Mizil a avut din nou o lista proprie in alegeri, obtinand 1,63% din voturi la alegerile pentru consiliul local si 1,22% din voturi la alegerile pentru primar.

La ultimele alegeri la care PNTCD a participat pe liste proprii (alegerile europarlamentare din 2009), PNTCD a obtinut la Mizil 2,94% din voturi, dar pe fondul unei participari la vot extrem de reduse (circa o treime din participantii la alegerile locale).

Acesta este punctul de la care plecam in 2012.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu