miercuri, 28 august 2019

Convocare Consiliul Local Mizil 09.09.2019

De cateva saptamani, alimentarea cu apa a Mizilului se face cu sincope si furnizorul de apa pare sa nu gasesca solutii.

Pe de alta parte, Mizilul este iarasi intr-o perioada cand este invadat de gunoaie, atat in oras, cat si in imprejurimi.

Pentru discutarea acestor 2 probleme, am inceput demersurile pentru convocarea Consiliului Local Mizil intr-o sedinta extraordinara, in data de 09.09.2019. Fiind ziua in care incepe noul an scolar, ar trebui ca cea mai mare parte a consilierilor sa fie in localitate.

Pentru convocarea Consiliului Local este nevoie de acordul a 6 consilieri. Pana acum am primit acordului domnului consilier Nicolai Craciun (PSD).

UPDATE 29.08.2019: Si domnul consilier Atanasie Stanciu (ALDE) este de acord cu convocarea Consiliului Local.

UPDATE 30.08.2019: Doamna consilier Oana Dumitru (ALDE) si domnul consilier Dan Iacob (PSD) sunt de acord cu convocarea Consiliului Local.

UPDATE 30.08.2019: Domnul consilier Gheorghe Irimia (ALDE) este de acord cu convocarea Consiliului Local.

UPDATE 30.08.2019: Domnul consilier Adi Radu (PNL) este de acord cu convocarea Consiliului Local.


Minea Claudiu-Remus
Consilier local

6 comentarii:

  1. Consilieri alesi care sa convoace sedinta pentru rezolvarea situatiilor din interiorul comunitatii ?!
    Poate doar la fluierul executivului .....

    In casele noastre este curat , miroase a parfum , aerul este conditionat , salariile ( mai ales la bugetari ) sint incasate la termen ( si cresc aproape lunar ) , frigiderul e plin , gratarul sfirie , berea curge , ..... ce ne intereseaza pe noi de situatiile neplacute ale comunitatii ?!

    Adrian Popescu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zi zău, sa stii ca aproape lunar....de unde draq ai mai scoso si pasta ? Iti place sa vorbesti dar habar nu ai .

      Ștergere
    2. Ca urmare a faptului ca nu ati semnat comentariul cu nume si prenume pot sa banuiesc faptul ca sinteti un bugetar ordinar ( capusa ordinara pe corpul social sanatos al poporului roman ).

      Mars la produs valoare adaugata , ca de consumat orice cretin e in stare .

      Adrian Popescu

      Ștergere
  2. Atata timp cat in acest oras nu vor exista modalitati de a amenda pe cei vinovati(aici ma refer la gunoaie) nu vom avea un oras curat si civilizat. Lipsa acestor mijloace a adus orasul la rangul de rusine. Mergeti in Cluj sa vedem daca aveti curajul sa aruncati un ambalaj pe strada sau o masina parcata aiurea. Primaria ar face foarte multi bani pe aceasta tema.
    Oamenii nu se educa decat prin amenzi, cei care au mers prin alte tari stiu despre ce vorbesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Comunitatile in care exista bunastare vei gasi si curatenie ,civilizatie si cultura . In cele in care grijile traiului de pe o zi pe alta este prezent si interesul populatiei ptr civilizatie ,cultura si curatenie este scazut.
    Primaria ar face foarte multi bani nu din amenzi ci din impozitarea bunastarii daca aceasta ar fi .
    Nu cred ca amenzile au civilizat cetatenii altor tari, si chiar am mers prin multe tari si cred ca stiu foarte bine ce vorbesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bunastarea vine din educatie si respectarea principiilor morale . Administratia ( centrala , regionala si locala ) nu doreste si nu incurajeaza asa ceva ( lesne de inteles de ce ) . Cel putin acestea care au fost pina acum in functii .....

      Adrian Popescu

      Ștergere