vineri, 9 martie 2018

Buget UAT Mizil 2018 - investitii diverse (6)

Doua investitii sar in ochi la o lecturare rapida a "Listei obiectivelor de investitii pentru 2018":

6 statii de asteptare pentru transportul in comun: valoare 64.250 lei (642,5 milioane lei vechi, adica 107 milioane lei vechi/bucata)

2 carute tip fast food (le-ati putut vedea pe platou in perioada sarbatorilor de Craciun): valoare 53.550 lei (535,5 milioane lei vechi, adica 268 milioane lei vechi/bucata)

Sunt doar 2 exemple (cu siguranta mai sunt si altele) despre modul foarte lejer in care este tratata cheltuirea banului public.

Minea Claudiu-Remus
Consilier local

Un comentariu:

  1. Care transport in comun ???
    Asta care cara oameni in sicrie pe roti ? Asta pentru care obtine licenta ,,cine trebuie ,, ?

    Daca nu ar exista administratia locala si cetatenii orasului ar fi realizat prin voluntariat aceste statii ele ar fi costat cu mult mai putin . Se poate discuta si despre faptul ca inainte de a fi cheltuiti bani pentru statiile astea trebuia realizata o consultare cu cetatenii . Pentru a realiza o lisa de prioritati . Pe cine intereseaza ca cetatenii considera prioritare alte investitii ?

    Despre carutele fast-food ce sa spun ? Nu are vreun inteligent din administratia locala ideea nastrusnica sa le .....inglobeze in sigla orasului ? ( de exemplu ). Asta asa , ca sa spuna ca ,,a facut ceva ,, .

    Adrian Popescu

    RăspundețiȘtergere