marți, 9 ianuarie 2018

Investitii bugetul local Mizil 2018

Pana la data de 31.01.2018, astept din partea voastra propuneri de investitii la Mizil.

Pentru propunerile pe care le consider sustenabile si conforme cu ideile noastre, ma voi intalni in perioada 01.02.2018 - 15.02.2018 cu persoanele care le-au propus, pentru a le transforma impreuna in proiecte de hotarari de consiliu local si a le propune ca amendamente la bugetul local la adoptarea acestuia in Consiliul Local Mizil.

Va astept ideile!

Minea Claudiu-Remus
Consilier local PNTCD

Un comentariu:

  1. Eu propun o greva fiscala la nivelul orasului Mizil ; pe termen nelimitat . Prea multi bani pe mina unor neaveniti care pe salarii imense se multumesc sa planteze flori in parcuri si sa vopseasca garduri . Orice guvernant care se afla in fruntea unei comunitati sarace trebuie sa traiasca in aceeasi saracie ca majoritatea celor carora le reprezinta interesele . Un guvernant de rusine ( chiar si pentru propria familie ) isi voteaza salarii imense pe seama unor taxe si impozite mai mari pe care le pune in spatele contribuitorilor . Si culmea , dupa toate acestea in spatiul public zimbeste cu nonsalanta si are pretentia sa fie salutat sau sa i se stringa mina .
    In plus ; o administratie care nu reuseste sa colecteze taxele si impozitele locale in procent mai mare de 50% trebuie sa isi ia salaiul lunar in acelasi procent calculat asupra salariului de incadrare . Cea mai mare ,,investitie,, este in salariile functionarilor . Urmeaza ,,investitiile ,, realizate de neavenitii din trecut din imprumuturile bancare care se platesc azi si multi ani de aici inaitne . ( este si acesta un mod de a-ti justifica existenta ca functionar pulic ; sa ti se plateasca salariul pentru inca 20 de ani ca sa poti face varsaminte din bugetul public in contul imprumuturilor facute imbecil ) .Restul banilor abia acopera consumabilele , utilitatile si licentele .
    Consilierii locali care se prezinta la sedinte si nu articuleaza un cuvint pe tot parcursul sedintelor din punctul meu de vedere sint rusini publice . Nu fac cinste nici macar familiilor lor . Se multumesc sa voteze doar cum le dicteaza altii .

    Adrian Popescu

    RăspundețiȘtergere