vineri, 9 martie 2012

Odihneste-te in pace, nea Titi !

O veste proasta ne-a lovit din senin: fara nici un avertisment, Constantin Frusinoiu (nea Titi pentru cei apropiati) a plecat dintre noi. Vestea ne-a lasat fara cuvinte.

Taranist pana in maduva oaselor, nea Titi era unul din marii luptatori ai PNTCD Mizil. A fost o lunga perioada de timp unul dintre vicepresedintii organizatiei PNTCD Mizil si membru in Comitetul Judetean al PNTCD Prahova, una din vocile apreciate si iubite ale taranistilor.

In ultimii ani, cand partidul a inceput lunga traversare a desertului, nea Titi a ramas unul din stalpii lui. N-a facut un pas inapoi, nu s-a ascuns si nu s-a dat deoparte. A continuat sa lupte si sa spere ca partidul lui Maniu, lui Coposu si a sutelor de mii de martiri cazuti in lupta pentru libertate va continua sa existe. A ramas sufletul unei organizatii care s-a facut mica de tot, dar a refuzat sa capituleze.

Ieri, a plecat sa ii reintalneasca pe nea Preda, pe nea Traian, pe nea Costica Negrea... Si, poate, sa isi implineasca dorinta (neimplinita pana ieri) de a sta de vorba, pe indelete, cu Seniorul...

O mie de cuvinte nu il vor aduce inapoi. Dar el va trai mereu in sufletul nostru, a celor care l-am cunoscut si l-am iubit!

Dumnezeu sa te odihneasca in pace nea Titi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu