joi, 21 martie 2019

Congres PNTCD 23.03.2019 - update 21.03.2019

In partidul care a mostenit, de la Iuliu Maniu si Corneliu Coposu, credinta in democratia desavarsita, s-a instaurat cea mai crunta dictatura. Intr-un mod specific regimurilor totalitare, alegerile se desfasoara cu un candidat unic. Domnul Aurelian Pavelescu nu mai risca nici macar organizarea unor alegeri de fatada. Orice alternativa este ucisa din fasa, pur si simplu prin interdictia de a candida.

Secretariatul General al PNTCD a validat o singura motiune, cea propusa de domnul Aurelian Pavelescu. Motiunea pe care o sustin a fost eliminata, nu in baza unor prevederi din statut, ci a unui regulament care contrazice statutul in unele privinte. Iar, cand nici acest regulament nu a fost suficient, au fost rastalmacite pur si simplu prevederi din statut.

Acest congres reprezinta inca o lovitura pe care gruparea domnului Aurelian Pavelescu o da PNTCD. Nivelul de credibilitate, oricum aflat la cote foarte scazute, se mai duce inca un pic in jos.

In toata aceasta poveste urata, nu mai lipseste decat un nou val de excluderi din partid, pentru ca penibilul sa fie total.

Minea Claudiu-Remus
Presedinte PNTCD Mizil






Un comentariu:

  1. Secaturile nu isi vor afla locul in istorie . Eu nu deznadajduiesc . Starea de trezvie se va propaga in masa . Unde nu exista lovituri nu exista lupta . Si slava Domnului avem pentru ce lupta .


    Adrian Popescu


    Adrian Popescu

    RăspundețiȘtergere