sâmbătă, 24 februarie 2018

Buget UAT Mizil 2018 - (din nou) despre salarii (2)

Fondul de salarii pentru 2018 este de circa 8 milioane lei, ceea ce inseamna 660.000 lei lunar.

Fondul de salarii in 2017 a fost de 5,8 milioane lei.

In dinamica, evolutia fondului de salarii este urmatoarea:
-iunie 2016: 330.000 lei
-februarie 2017: 390.000 lei
-august 2017: 497.000 lei
-decembrie 2017: 550.000 lei
-ianuarie 2018: 660.000 lei

Intr-un an si jumatate, cheltuielile cu salariile s-au dublat, prin cresterea salariilor si prin angajari noi.

Fiecare cetatean al Mizilului se poate intreba daca aceasta dublare a fondului de salarii o regaseste intr-o dublare a calitatii serviciilor pe care le primeste de la Primaria Mizil.

Minea Claudiu-Remus
Consilier local

2 comentarii:

  1. Sinteti malitios .
    In partea a doua era de asteptat sa prezentati cheltuielile previzionate in ansamblul lor . Dumneavoastra v-ati rezumat sa faceti referire doar la salarii ( din noianul de cheltuieli ).

    Care cetateni sa se intrebe si sa intrebe ? Ignorantii care voteaza imbecili ?

    Functionarii bugetari au devenit o hoarda ; si nu de ieri , alaltaieri . Bineinteles cu ajutorul celor care guverneaza la nivel regional si central . In tara asta avem bugetari cu nemiluita ; multi , scumpi si ineficienti . Lipitori pe corpul social sanatos al poporului roman . Sigur ca exista si exceptii ; minuscule .

    Nu am cunostinta de bugetari care sa demisioneze pentru ca sint pusi sa aplice legi , ordonante , ordine , hotariri , .... imbecile ; impotriva interesului cetateanului contribuitor si fara a tine cont de nevoile exprimate de cetateni in urma consultarii lor ( in rarele cazuri cind guvernantii ordinari se consulta cu cetatenii ).

    Se pare ca nu avem altceva de facut decit sa asteptam rabdatori disparitia fizica a acelora care voteaza imbecili si a acelora care pe votul imbecililor ocupa functii publice .
    Asta pentru ca majoritatea dintre acestia nu au capacitatea sa inteleaga lucruri firesti , morale , de bun simt . Pina la urma si unii si ceilalti sint de compatimit . Acesta este sentimentul pe care eu il mai am fata de ei .


    Adrian Popescu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am inceput cu salariile. Va urma prezentarea si a altor cheltuieli.

      Ștergere