marți, 15 mai 2012

Prezentare: candidatii PNTCD pentru consiliul local Mizil

Si noi, ca si marea majoritate a mizilenilor, suntem satui de actuala clasa politica. Intre cele doua alternative (a nu ne interesa sau a incerca sa schimbam lucrurile), am ales sa ne implicam. Candidatii pe care PNTCD ii propune nu sunt oameni exceptionali. Sunt oameni simpli, majoritatea putin cunoscuti, care si-au pastrat insa intact atat bunul simt cat si judecata asupra a ceea ce este bine si ce este rau.


Sa ii cunoastem mai bine…

Maria (Madi) POPESCU: candideaza atat pentru Primaria Mizil, cat si pentru Consiliul Local Mizil.

Nascuta si crescuta in Mizil.
Este absolventa a Liceului de Cultura Generala (actualmente Grigore Tocilescu) – promotia 1972 - si a Facultatii de Finante-Contabilitate din Academia de Studii Economice Bucuresti – promotia 1977.
Dupa absolvire, a lucrat la Filatura Mizil si, timp de 14 ani, la Uzina Mecanica Mizil si in invatamant (la Liceul Teoretic si la Liceul Agricol).
Intre 1994 si 2010, a lucrat la Primaria Mizil, unde a avut ocazia sa cunoasca problemele cetateanului si ale orasului, precum si resursele (nefolosite!) pe care Mizilul le are pentru dezvoltarea viitoare.



Flavius Paul VOICU: 37 de ani, medic veterinar.
Este absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara din cadrul U.S.A. si M.V. Bucuresti – promotia 2004.
A lucrat la Directia Sanitar Veterinara Prahova intre octombrie 2004 si aprilie 2006, dupa care a optat pentru domeniul privat, ca sef de ferma ingrasare taurine Mizil, apoi ca manager punct lucru in Craiova, pentru o firma olandeza producatoare de furaje pentru animale. Membru al organizatiei PNTCD Mizil din 1993.


Ion BUSUIOC: fost primar al orasului Mizil in 1990, in perioada romantica de dupa Revolutia Romana. Si-a intregit activitatea politica cu un mandat de consilier local din partea PNTCD, in legislatura 2000-2004.
Profesor si, ulterior, avocat, a fost mereu in slujba cetateanului, fie el adolescent sau om matur, capatand o mare experienta in munca cu omul.
Este implicat si in viata spirituala a Mizilului, ca participant activ la organizarea diferitelor evenimente culturale ce se petrec in urbea noastra, dar si creator de cultura, in limitele unei modestii asumate, prin cele 4 carti de aforisme si fabule publicate.


Ion FRUSINOIU: 76 ani, pensionar.
A lucrat la Uzina Mecanica Mizil timp de 36 de ani. Este unul dintre cei mai vechi si intelepti membri ai PNTCD (din 1993).


Oameni ca tine, nu politicieni.

30 de comentarii:

  1. madam popescu cand era in primarie pleca cu plasa in control. vicele radulescu a rugat-o " d-na popescu nu mai plecati cu plasa in control". ce va schimba in primarie. va introduce din nou sacosa. nu are nimic comun cu primaria ptr. ca nu are bun simt.

    RăspundețiȘtergere
  2. pentru anonimul ce nu are curajul sa se semneze cand scrie pe bloguri.....putina decenta domnule.....si a respecta contracandidatii inseamna a te respecta pe tine.cu privire la sacoasa si sacosi....mi ar fi RUSINE.Dna Popescu asa cum am verificat dupa mesajul dumneavoastra in toti anii lucrati la primarie nu si a luat nici o masina,nu si a construit nici o vila,casa de vacanta, etc.Dupa TOTI ANI LUCRATI in primarie e acelasi om ca si inainte de a lucra la aceasta institutie....asa ca mai intai uitati va in jur ,analizati si apoi aratati cu degetul. P.S. Mai mult decat atat doamna Popescu ERA si este respectata inclusiv de sefi ierarhici(vicele-domnul viceprimar se spune)care nu -i spuneau madam ca dumneavoastra ci ,,domna popescu''......e pacat ca nu mai exista respect,decenta,demnitate,onestitate si curaj din partea dumneavoastra domnule ANONIM.....si nu respectati un mizilean care incearca sa faca ceva pentru orasul in care s a nascut si traieste.

    RăspundețiȘtergere
  3. UN PARTID ISTORIC CU ASA CANDIDAT ISI MERITA SOARTA. CARE ESTE EFINITATEA INTRE ACESTA maria "mady" (extraordinar) popescu, maritata dumitrescu si corneliu coposu. ce fac domnii Busuioc, Moise , Boris si alti, cum au permis asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu sa candidat nu aveti nici cea mai mica sansa. Acesta impostoare va duce in continuare de ripa acest partid istoric. De unde a aparut si cum ati permis ca individa maria "mady" popescu sa desfiinteze filiala locala ?. Sunteti niste tradatori ai MEMORIEI LUI CORNELUI COCOSU.

    RăspundețiȘtergere
  5. anonim 20:19, 20:28: daca nu v-ati ascunde sub masca anonimatului, am putea avea un dialog.

    RăspundețiȘtergere
  6. wow...ce s au incins spiritele celor de la putere...ce aveti domnilor cu doamna popescu....va e frica ca poate face o figura frumoasa si ca nu mai puteti face voi tot ce vreti la primaria Mizil daca ajunge primar.....Mizilenii ar trebui sa traga concluzii cu privire la cei care ai conduc....a fi candidat e un drept conferit de constitutie tuturor cetatenilor...ce va agitati atat.....sau nu va convine ca un om simplu din popor poate ajunge primar al orasului Mizil.p.s.LASATI MEMORIA UNUI MARTIT SI NU VA MAI BATETI JOC DE NUMELE LUI...e strigator la cer sa FACETI ASA CEVA DOMNILOR....a respecta memoria unei asa personalitati cum a fost corneliu coposu insemana ati respecta valorile si a te respecta pe tine si viitorul tau.

    RăspundețiȘtergere
  7. buna mizileni.te bufneste rasul cum brusc usl isti din mizil au devenit brusc interesati de soarta pntcd mizil si de candidatul propus de pntcd sa candideze pentru primaria orasului Mizil.e foarte interesant grija ce o poarta acestia partidului si marelui om de stat CORNELIU COPOSU.IL ANUNTAM PE ANONIMUL ca doamna maria mady popescu a fost propusa si votata in unanimitate de conducerea partidului respectiv filiala pntcd mizil.la pntcd nu se fac ca la alte partide ca propunerea de candidat sa vina de la centru ci asa cum normal se face dna popescu a fost propusa de filiala mizil si aprobata de centru.nu mai incercati sa creati animozitati intre membrii pntcd pentru ca nu o sa va iasa. e urat ceea ce faceti dumneavoastra si nu aveti nici o sansa sa prinda la mizileni.toti memebrii pntcd mizil sunt alaturi de candidatul nostru in persoana doamnei maria mady popescu care ne reprezinta cu onoare.sper ca mizilenii sa taxeze limbajul si atitudinea pe care o are puterea fata de ceilalti contracandidati si pe data de 10 06 2012 sa le arate ca nu sprijina astfel de comportamente.

    RăspundețiȘtergere
  8. CINE VORBESTE DE TRADATORI,UN PERSONAJ CARE ISI BATE JOC DE MARELE NOSTRU SENIOR SI DE NUMELE LUI.RUSINEEE CA NU RESPECTI MEMORIA UNUI OM CARE S A JERTFIT PENTRU POPOR SI TARA SI CARE E UN EROU ADMIRAT DE O TARA INTREAGA SI NU ESTE UN TRADATOR CA TINE.

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna seara domnilor si doamnelor.Ce aveti cu doamna popescu, sunteti invidiosi de numele acesteia de maria mady popescu dumitrescu sau ca e casatorita si nu aveti alte motive de cancan.....Da vad ca v ati interesat la greu de tot ce face...I ati citit cv ul si vad ca mai nou o urmariti pas cu pas-METEHNE SI TEHNICI VECHI DE ADEVARATI COMUNISTI SI UTECISTI ....Va sperie ideea ca e RESPECTATA de mizilenii intre care a trait si ca poate deveni primar. Ne bucura ca sunteti asa preocupati de candiatul nostru la primarie si soarta pntcd filiala mizil.Va asteptam si la sediu....poate vreti sa deveniti memebru si sa sprijiniti un partid istoric si candidatii nostii daca va e atat de drag si va ganditi la viitorul partidului nostru .cu stima domnul stanescu ion.

    RăspundețiȘtergere
  10. bravo domnule stanescu.a inceput parca prigoana comunista impotriva doamnei popescu si a partidului ca pe vremea seniorului.HOTII STRIGA HOTUL...sper ca mizilenii sa citeasca toate mesajele ,SA LE ANALIZEZE si sa voteze ca atare....incepe sa le fie frica PESEDISTILOR ca pierd puterea.hai la vot mizileni.VOTATI SCHIMABREA SA NE MAI CONDUCA SI ALTI OAMENI NOI,MIZILENI ADEVARATI.

    RăspundețiȘtergere
  11. domnule stanescu bravo.iti spun eu care e misterul acestei prigoane.doamna popescu e un om respectabil al orasului si campania facuta de dansa a inceput sa supere actuala putere pentru ca a vazut ca a inceput sa se igalbeneasca orasul.nu se asteptau ca domna popescu e un contracandidat asa de puternic si bataios pentru mizileni si pntcd.bravo doamna popescu si echipei ei in frunte cu dl boris ,dl busuioc,dl frusinoiu si toti ceilalti.alexandru

    RăspundețiȘtergere
  12. tot respectul pentru pnt-cd, dar cu asa candidat sunteti zero, zero. sa vedem si opinia d-lui busuioc. Care " respect " pentru mendy sau mody sau medy popescu ?. Respect nu a avut si nici nu va avea vreodata, decat pentru ea ( ca nu se mai satura) si nepotii ei.

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu nu inteleg cum de administratorul acestei pagini accepta toate comentariile persoanelor care nu se semneaza si mai rau decat atat nu stiu nici sa scrie. Daca nu aveti curaj sa va puneti numele si sa scrieti corect eu zic sa va vedeti de laptic. Culmea este ca o cunosc pe d-na Maria Popescu inca de pe vremea cand imi era sefa la Uzina si stiu ce fel de persoana este. Stiu ca a lucrat la Primarie unde a fost cea care a infiintat sindicatul primariei si a fost presedinta sindicatului si ca s-a luptat pentru oameni sa le de-a bani. Stiu ce fel de om este d-na Maria Popescu si o stimez si o respect pentru asta. i se zice d-na Madi si persoanele care o stiu, stiu motivul. Trec zilnic prin dreptul casei si nu am vazut nici o vila noua asa ca nu stiu de unde atatea invidii cu plasa si nu vad ce saturare poate au bunavointa anonimii sa argumenteze vorbele aruncate in vant. Sa se duca sa mai ia niste bani de la cei care ii pun sa zica asa rautati. Parerea mea e sa fiti fair play daca stiti ce inseamna asta si sa va semnati si sa nu atacati familia ca e un gest lipsit de respect. Daca va place cum arata orasul bravo voua dar mie unul nu imi place deloc si vreau o schimbare. Actualul e de 12 ani a schimbat toate partidele aproape si ce a facut???? ABSOLUT NIMIC (sau defapt a facut o strada asfaltata ok cea a dansului, 2 farmacii, un cabinet stomatologic si vile peste vile). Votati schimbarea Votati omul Votati d-na Maria Popescu Cu stima Achim Ion

    RăspundețiȘtergere
  14. buna ziua mizileni.domnule anonim de ce atata patima si ura pentru un mizilean????ce aveti cu doamna popescu mady cum inteleg ca ai spune toata lumea???mai ales ca nu vad ce poate sa va faca un pensionar respectabil care de 2 ,3 ani nu mai lucreaza si care ultima perioada a activitati si a desfasurat o in cadrul primariei in calitate de presedinte de sindicat,iar in aceasta calitate s a luptat pentru colegii ei respectiv mizilenii nostrii.de ce atatea acuze pentru un om,care a incercat sa si ajute colegii si care a luptat pentru drepturile acestora pentru ca nu vad sa se fi imbogatit dupa cei apoape 20 de ani lucrati in primarie??????acelasi om simplu a ramas ,care vorbeste cu toata lumea,saluta pe toata lumea si care e gata oricand sa se implice sa ajute pe oricine asa cum a facut de o viata.interesati va la cei din uzina,primarie,colegi,vecini,cei care o cunosc...si o sa VEDETI CA AM DREPTATE.

    RăspundețiȘtergere
  15. salutare mizil.mai comunistilor numai critica de voi insa cand vine vorba de munca fugiti ca potarnichile....rusine sa va fie...nu va uitati cum arata orasul dupa 8 ani de mandat ai actualului primar....strazi neasfaltate,strazi pline de gropi,brazdate de santuri si colac peste pupaza ditamai statuia cu dl paunescu....da alti mizileni nu mai avea mizilul de omagiat????parca paunescu s ar fi nascut si trait la mizil....in fine sa revin.....ce tot opinii mai vrei domnule anonim???te as trimite pe strada ana ipatescu,pe strada dl ui bulete si vecinatatile sa vada cum traiesc mizilenii cand plua,ninge,cum inoata in noroi copii ducandu se la scoala si gradinita si dupa sa i aud opiniile.tare as vrea sa traiti pe o strada neasfaltata si dupa cateva zile ploioase sa vedem cum vedeti prioritatile orasului...sa vedeti ca nu exista un canal unde sa se scurga apa si dupa sa vad daca va mai arde sa inaugurati statui si alte bazaconii.la munca domnule anonim...sa se faca strazi ,canalizare pentru mizileni si abia dupa restul ......statui si alte cele.si cred ca sunt in asentimentul majoritatii mizilenilor.dar cei ce au de toate nu vad greutatile altora multi si fara de putere si care nu stiu ca doar o data la 4 ani au puterea in mainile lor.sper sa se trezeasca si sa si ceara drepturile pentru ca mizilul e al lor si numai al lor si doar ei pot stabili prioritatile orasului.dl radu

    RăspundețiȘtergere
  16. madam popescu, inceteaza, iesti jalnica.....

    RăspundețiȘtergere
  17. domnule anonim cu ,,madam,,INCETEAZA CA ESTI ANALFABET.....SE VEDE CA NU AI TRECUT PE LA ORA DE ROMANA .dute la niste meditatii la gramatica si revino peste 4 ani ,poate atunci o sa inveti sa scri corect....auzi cum scrie domnul cu,,madam,,...cu,,iesti,,.......RUSINE...DUPA CE CA ESTI ANALFABET MAI SI CRITICI....cine crezi ca te crede DOMNULE DACA TU NICI SA SCRII CORECT NU STII.daca erai mizilean si faceai romana cu domna burlacu,domnul burlacu sau un profesor adevarat al orasului mizil erai as domnule anonim.dar se vede ca dumneata n ai studiat in orasul nostru si vii acum din cine stie unde si dai tu sfaturi la mizileni nostri.....un analfabet care da sfaturi....chiar ca esti de rasu-plansu.acelasi stanescu ion

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna mizileni.Domnule anonim tu esti cel mai jalnic din oras.Nu stii nici macar sa scrii si sa vorbesti,dar vi sa ne dai noua mizilenilor sfaturi....CINE TE CREZI MAI ANALFABETULE???Mi ar fi si rusine sa mai scriu pe saituri daca as fi in locul tau.du te si mai invata si dupa mai vorbim domnule.achim ion

    RăspundețiȘtergere
  19. wow...ce limbaj...domnule anonim...cine crezi tu ca e jalnic un om care nu stie sa scrie si e analfabet sau o persoana care stie.....te ai facut de ras iar ..cred ca ar fi cazul sa nu mai apari pe aici ...vezi ca a aparut o lege care prevede ca orice functionar public trebuie sa stie a vorbii si scrie romaneste altfel e dat afara din administratia publica.....asa ca ATENTIEEEEEEEEEEEE LEGEA A INTRAT IN VIGOARE VOTATA CHIAR DE USL.SI SE APLICA SI VOUA USL ISTILOR DE LA MIZIL.SORIN

    RăspundețiȘtergere
  20. buna la toti.bravo sorine i ai zis o analfabetului asta care ne asasineaza cu limbajulu lui de lemn.madam sa i spuna cui o vrea el la el acasa nu aici.daca nu are 7 ani sa nu mai arte asta si la altii ai recomand calduros.un functionar slugoi de al primarului.mi ar fi rusine sa am asfelt de analfabeti slugarnici ...care fiti siguri ca shimba tabara dupa propriile interese.tare as mai rade sa iasa domna popescu atunci sa te tii sa vezi ce slugarnicie ar urma si ce l ar ponegrii pe fostul ei sef.mi e rusine cu astfel de oameni si de analfabeti care se tot baga in fata ....ponegrindu i pe altii si facand pe desteptii.alex

    RăspundețiȘtergere
  21. crezi ca esti jmechera madam popescu. stanescu ion, sorin, alex, d-l radu, tomescu etc. tot tu esti. dialoghezi singura pentru ca nu te poate sustine nimeni. dar s-a termint.iti poti linge ranile.

    RăspundețiȘtergere
  22. va purtam tot respectul DOAMNA POPESCU, asta inainte sa va implicati in aceasta campanie. aveam idee, va banuiam de duplicitate dar respect pt varsa dvs aveam si inca mai am.
    pe acest site nu ati facut decat sa va bateti singura joc de dvs si ai mai facut sa va arate lumea cu degetul nu numai pt vestita sacosa. pacat, pareati o doamna

    RăspundețiȘtergere
  23. dc nu postati toate comenturile?

    RăspundețiȘtergere
  24. Bai oameni buni terminati cu prostiile si jignirile. D-le administrator cum permiteti sa postati tot ce scriu agramatii astia. Bai ducetiva la scoala si mai invatati sa cititi si sa scrieti ca asa e frumos. Daca tu crezi ca se face monolog(sper ca stii ce inseamna) pe aici e treaba ta, dar eu nu prea cred. Dupa cum vezi cam toti pe aici se semneaza, poate e greseala administratorului acestui site ca nu impune obligarea fiecarui mizilean care vrea sa posteze sa isi de-a identitatea (adresa de mail, facebook etc.) si atunci nu ar mai fii atatea banuieli si nu cred ca v-ati mai permite sa scrieti atatea jigniri. Oricum sper sa se iau anumite masuri si d-na Maria Popescu sa ceara identificarea acestor persoane pe baza ip-lui pentru calomniile aduse de toti acesti indivizi ca sa nu le zic pupincuristi, care nu stiu sa scrie din 5 cuvinte 4 cuvinte corecte. Intrebare pentru penultimul anonim. Tot ziceti de vestita sacosa care pur si simplu ma scoate din sarite ca nu stiu care tot e faza. Acum de cand e la pensie o vad pe d-na Popescu tot cu sacosa sa banuiesc ca inca isi culege roadele? Wake up mizileni pana nu e prea tarziu sa mai puteti face ceva.

    RăspundețiȘtergere
  25. Am uitat sa ma semnez la mesajul anterior dar o sa o fac acum dupa ce voi da copy paste la doua postari de pe facebook
    1) Rusine d-le Primar Emil Proscanu. Rusine Politiei Mizil. De cand domnule primar faceti politie politica, decand amenintati lumea si trimiteti politia. Chiar asa s-a ajuns sa vina politia si sa ridicati omul de acasa ca a lipit pe proprietatea personala afise cu anumiti candidati la primarie. Cum poate politia sa bata o femeie in varsta pentru ca a lipit pe gardul ei afise. Rusineeeeeeeeeee pentru intimidarile pe care le faceti asupra oamenilor prin politie si serviciile primariei. Chiar asa sa amenintati comerciantii cu amenzi daca nu dau afisele si nu le pun cu dumneavoastra???? Chiar asa sa ridicati oameni dupa strada si de acasa si sa ii amendati ca au pus pe proprietatea lor afise???? Numai pe vreamea lui nea'Nicu se facea asa, defapt acum realizez de ce a ajuns orasul cum a ajuns. Nu credeam ca frica ca va veti pierde scaunul poate face asa ceva. Hai pomenile electorale vi le-am inteles dar sa bateti membrii de partid e o RUSINEEEEEEEEEEEEEEE. Haideti oameni buni sa dam jos dictatorul haideti sa facem o SCHIMBARE IN BINE, pentru noi si pentru orasul nostru.
    2)
    Nu o cunosc exact pe d-na in cauza dar va pot spune ca sta pe sosea exact langa judecatorie la un gard albastru si e membra la d-l Leescu. Va puteti duce si veti afla. Dar mi se pare jalnic sa ridici un om, sa il bati, sa il tii trei ore la sectie pentru ca si-a lipit pe gard afise cu ce candidati a vrut. Si pentru cei care nu cred de ce naibii nu va intrebati de cei care aveau afise cu anumiti candidati nu mai au acum in geam. credeti ca le-am pus ca sa le dea jos??? Haideti sa fim realisti si sa nu ne mai ascundem dupa degete ca nu e chiar asa roz cum credem ca e. Totusi frica ca pierzi ciolanul nu te obliga doar sa schimbi partidele in functie de cum bate vantul. Oricum RUSINEEEEEEE si mai ales organelor care ar trebui sa ne apere si sa ne protejeze. Sunt curios ce vor face televiziunile care au primit informatia si care vor fi sanctiunile pentru cei care au facut asa ceva.
    Semnat d-l Achim Ion

    RăspundețiȘtergere
  26. gata madam popescu s-a terminat oricum erai zero cum ti-am spus. nu te salut.

    RăspundețiȘtergere
  27. mai analfabetule...se scrie smecher.....daca nu ai notiunea cuvintelor nu mai scrie te faci de ras.si cum vorbeste singura doamna mady cand tu conversezi mereu aici .ti a raspuns pana si administratorul contului.....asta nu se cheama dialog....sau anafalbetismul de care dai dovada....te face sa spui ca domna mady vorbeste singura.....esti penibil anonimule.sper sa mai ai curaj sa postezi si maine dupa ce usl ul va pierde la mizil.acelasi stanescu ion

    RăspundețiȘtergere
  28. p.s. oricum e o realizare dupa tot acest dialog interactiv purtat pe sait ati recunoscut ca se spune domna popescu si ati terminat cu ,,madam,,.e o victoie a domnei popescu nu numai in politica ci si cu privire la limba romana....macar va facut sa vorbiti corect limba romana.felicitari. stanescu ion

    RăspundețiȘtergere
  29. filiala judeteana pntcd sa analizeze cu serizitate de ce o impostoare ( madam popescu ) a fost nominalizata la Mizil pentru functia de primar.
    sa se lase cu sanctiuni pana la excludere.

    RăspundețiȘtergere