joi, 28 martie 2019

Pozitia PNTCD Mizil pentru alegerile europarlamentarele din mai 2019

Peste 150 de ani de istorie au fost aruncati la cosul de gunoi, intr-o dupa-amiaza, de Aurelian Pavelescu, aflat temporar pe scaunul pe care s-au aflat Iuliu Maniu, Ion Mihalache sau Corneliu Coposu, pentru a aminti doar o parte din liderii legendari national-taranisti.

Zeci sau sute de mii de lideri ai PNT si-au dedicat timpul si averea, iar deseori au platit cu libertatea sau cu viata, pentru valorile si principiile in care au crezut. Nici macar unul dintre acestia nu s-ar fi vandut pentru un pumn de arginti.

Noi, membrii PNTCD Mizil, am ramas in acest partid in pofida faptului ca partidul a intrat intr-un con de umbra. Ceea ce ne tine aici sunt valorile si principiile in care credem, care sunt mai presus de un scaun sau de un pumn de arginti pe care ni le-ar putea oferi alta apartenenta politica.

Am aflat astazi, cu oroare, ca Aurelian Pavelescu, nevrednicul presedinte al PNTCD, a decis sa spijine PSD in alegerile europarlamentare din mai 2019.

Ne delimitam fara echivoc de decizia lui Aurelian Pavelescu. Pentru alegerile europarlamentare din mai 2019 am hotarat urmatoarele:

1. Nu vom sustine PSD, sub nici o forma.

2. Recomandam membrilor si simpatizantilor PNTCD Mizil sa sustina si sa voteze, in conformitate cu propria constiinta, una din cele doua forte politice care impartasesc principiile si valorile democratiei: Alianta 2020 (USR PLUS) sau PNL.


Minea Claudiu-Remus
Presedinte PNTCD Mizil

Un comentariu:

  1. Spiritul crestin-democrat va dainui asemenea adevarului si dreptatii . Calauziti de aceste principii vom sti cine sint aceia carora nu le vom acorda votul .


    Adrian Popoescu

    RăspundețiȘtergere