miercuri, 20 martie 2019

Congres PNTCD 23.03.2019

PNTCD a intrat de cativa ani intr-un con de umbra, din care nu reuseste sa iasa. Responsabilitatea principala revine domnului Aurelian Pavelescu, care a impins partidul pe o drum care nu duce nicaieri.

Un grup de lideri taranisti vor prezenta o motiune alternativa la Congresul PNTCD din 23.03.2019. La propunerea unuia dintre lideri, am decis sa sustin aceasta motiune si sa candidez pentru sustinerea ei.

Motiunea isi propune sa reintoarca PNTCD la valorile si principiile crestin-democrate. Un obiectiv modest, dar care urmareste sa readuca PNTCD in niste ancore solide. Abia apoi vom putea spera ca PNTCD sa revina in optiunile romanilor.

Cred sincer ca un PNTCD traind si actionand in baza principiilor istorice -  nationale, taraniste si crestin-democrate - este un plus pentru societatea romaneasca si pentru viata politica din Romania. Fiind consecventi si onesti, vom putea transforma din nou PNTCD intr-o speranta pentru romani.

Nu imi doresc nici o functie la nivel national si consider oricum ca ar fi o palarie prea mare pentru mine. Dar acesta este unul din acele momente in care apele se pot alege. A sta deoparte inseamna a fi partas la mentinerea partidului in subsolul vietii politice romanesti. Fac un apel catre participantii la Congres sa sprijine aceasta motiune alternativa si sa redea partidului sansa de a iesi din izolarea in care ne-a adus conducerea domnului Aurelian Pavelescu.

23 martie 2019 poate fi un moment de rascruce in viata PNTCD. E un moment in care nu e timp de lasitate sau de calcule meschine. E un moment in care putem opri caderea PNTCD si putem sa ne reintoarcem pe un drum al reconstructiei. Cei 200 de delegati la Congres au puterea in mana lor. Va rog, folositi-o cu intelepciune!

Alea iacta est!  


Minea Claudiu-Remus
Presedinte PNTCD Mizil

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu